7 عادت سالم افراد مبتلا به پارکینسون

فهرست مطالب

۷ عادت سالم افراد مبتلا به پارکینسون

با داشتن عاداتی سالم در زندگی می توانیم بر بیماری پارکینسون غلبه کنیم و این احساس را داشته باشیم که کنترل بیشتری بر روی زندگی مان و این بیماری داریم. در ادامه ۷ عادت سالم برای بهبود زندگی افراد مبتلا به پارکینسون را معرفی کرده ایم.

فهرست مطالب

۱-حامی خود باشید

🟢 تا جایی که می توانید درباره شیوه های درمانی و برنامه های حمایتی مختلف اطلاعات کسب کنید. برای شروع می توانید با مطالعه مقالات وب سایت فن آسا اطلاعات مختلفی درمورد پارکینسون کسب کنید.

🟢 برخی از داروهای تجویز شده تحت پوشش بیمه نیستند. با این حال، می توانید با بعضی از بیمه هایی که بیماری های خاص را تحت پوشش قرار می دهند، تماس بگیرید و اطلاعاتی در این زمینه برای پوشش هزینه های درمانی تان کسب کنید.

🟢 پزشکتان را از هرگونه تغییر در علائم یا نگرانی های جدیدتان مطلع کنید. نوشتن پیشرفت علائم یک راه ایده آل برای اطمینان از این است که چیزی نادیده گرفته نشده است که این کار در روند درمان شما می تواند بسیار موثر باشد.

🟢 در صورت بروز هر مشکلی سریعا به پزشک مراجعه کنید، زیرا انتظار برای قرار ملاقات بعدی ممکن است گزینه های درمانی را به تاخیر بیندازد.

7 عادت سالم افراد مبتلا به پارکینسون

۲-برای ورزش کردن برنامه‌ریزی کنید

🟠 همانطور که مصرف داروهای پارکینسون طبق تجویز پزشک ضروری است، ورزش هم برای شما ضروری است. طبق مطالعات ثابت شده است که ورزش می تواند پیشرفت پارکینسون را کُند کند. فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتاردرمانی همگی این فعالیت ها می توانند موثر باشند. فعالیتی را پیدا کنید که از انجام دادن آن لذت می برید.

۳-حفظ نگاه مثبت به زندگی

🟢 پارکینسون می تواند باعث بروز احساسات منفی زیادی شود. برای اینکه یک “پارکی” سالم باشیم باید روی چیزهای مثبتی که به دست آورده اید تمرکز کنید.

🟢 دوستی که می‌ توانید با او صحبت کنید و شما را درک کند و ایجاد پیوند نزدیکتر با یکی از اعضای خانواده هدایای ساده‌ای هستند که زندگی به شما می دهد. شکیبایی بیشتر و آگاهی از توجه دیگران، مواردی هستند که افراد در زندگی شان از آن ها لذت می برند.

۴-بر روی کارهایی که می‌توانید انجام دهید تمرکز کنید

🟠 به کارهایی که دیگر نمی توانید انجام دهید فکر نکنید. دست کشیدن از استقلال فردی آسان نیست. قبول اینکه دیگر نتوانیم به تنهایی رانندگی کنیم سخت است.

🟠 پس سعی کنید تمام تمرکز خود را بر روی کارهایی که می توانید انجام دهید، بگذارید.

۵-نگذارید بیماری معرف شما باشد

🟢 همه ما این جملات را شنیده‌ایم، “من پارکینسون دارم”، “من پارکینسون ندارم” درست است که این یک واقعیت است اما نباید بیان کننده شخصیت شما باشد. شما هنوز هم همان آدم سابق هستید اما کمی شرایط زندگی تان فرق کرده است.

🟢 بسیاری از افراد خصوصا اعضای خانواده می خواهند به شما کمک کنند اما دقیقا نمی دانند چگونه باید این کار را انجام دهند، پس در صورتی که نیاز به کمک دارید به آن ها بگویید.

۶-روابط اجتماعی تان را حفظ کنید

🟠 حفظ ارتباطات اجتماعی برای سلامت عاطفی و روانی بسیار موثر هستند. پس تا جایی که می توانید با آدم های خوب ارتباط برقرار کنید و سعی کنید خانواده را دور خود جمع کنید و از مصاحبت با هم لذت ببرید.

۷- معنی پارکینسون داشتن را برای دیگران توضیح دهید

🟢 لازم نیست پارکینسون تنها موضوع گفتگوی شما با دیگران باشد. با این حال، اگر کسی سوالی پرسید، صادقانه پاسخ دهید. اغلب، دیگران نمی دانند چگونه سوال درستی بپرسند.

🟢 از هر سوالی به عنوان فرصتی برای ارائه اطلاعات استقبال کنید. یک پارکی سالم می تواند دیگران را از این بیماری آگاه سازد.

منبع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping Cart
به بالای صفحه بردن